You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Containerverhuur

Afzetcontainers zijn de ideale oplossing om grotere hoeveelheden afval te verzamelen en af te voeren. Zoals het woord het zegt, wordt deze container bij u op locatie geplaatst en na het vullen terug opgehaald.

Mijn containers wegen leeg 400kg en kunnen beladen worden met 2200kg of tot 6m³. Zijnde containers van 1,8m x 4m met een hoogte van 40 of 80cm.

Daar de containers niet zo groot zijn als de traditionele afzetcontainers worden deze vervoerd op een speciaal voorziene aanhangwagen die door een auto of lichte vracht wordt getrokken. Voor het plaatsen heb ik dus minder plaats nodig en wordt de ondergrond minder belast. Dit is beter voor het milieu en de buurtbewoners.

Het is eveneens mogelijk de container om te bouwen naar een vlak plateau waardoor stukken buiten formaat eventueel ook kunnen worden opgehaald.

Moeten er stukken vervoerd worden die tijdens het transport niet mogen worden vrijgesteld aan slechte weersomstandigheden of luchtverplaatsing dan beschik ik over een container met zeil. De bruikbare ruimte is 1,8m x 4m x 2,2m hoog.

Specifieke diensten


Afbraakmateriaalcontainer

Wanneer je een afbraakmateriaalcontainer huurt, kan je zowel gesorteerd als gemengd materiaal erin deponeren.

Groenafvalcontainer

Afzetten en ophalen van container voor tuin- of groenafval

Waarom kiezen voor Martens Mark


Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat u als klant niet voor verrassingen komt te staan na het uitvoeren van de werken.

Goede planning

Door de werken op voorhand goed te plannen weet u precies wanneer er wat te gebeuren staat. U kunt zo uw persoonlijke agenda beter plannen.

Perfecte uitvoering

Door de jarenlange ervaring breng ik elk werk tot een perfect resultaat, ongeacht de moeilijkheidsgraad. 

Contacteer Mark